+371 29 148 185
WhatsApp
info@gs24.lv
Kontakti
0
0

Jūsu grozs ir tukšs!
Lēnā gatavošana
Lēna gatavošana, vai sous-vide, ir metode ēdiena gatavošanai precīzās temperatūrās ilgstoša laika periodā, parasti vakuuma iepakojumā. Šī tehnika nodrošina vienmērīgu gatavošanu un uzlabo ēdiena garšu un tekstūru. Sous-vide iekārtas parasti ietver iegremdējamos cirkulētājus, kas uztur ūdens temperatūru noteiktā diapazonā. Šī metode tiek novērtēta par spēju padarīt gaļu mīkstu, vienmērīgi gatavot dārzeņus un saglabāt pilnu sastāvdaļu garšu. Konsultācijai sazinieties ar mums pa tālruni: (+37129148185, +37125856856).

cyrkulator do gotowania sous-vide 1, 5kW
691100
5
330.700€
food drying oven
680080
6
265.550€
SARO Anti-Dampfkugeln
27-2010
10
163.188€
SARO Sous-Vide Garer Modell RIVOLI
443-4005
40
467.765€
SARO Sous-Vide Garer Modell SALERNO
443-4000
8
607.059€
Parādīt 1 līdz 24 no 49 (lappuses: 3)