
Lēna gatavošana, vai sous-vide, ir metode ēdiena gatavošanai precīzās temperatūrās ilgstoša laika periodā, parasti vakuuma iepakojumā. Šī tehnika nodrošina vienmērīgu gatavošanu un uzlabo ēdiena garšu un tekstūru. Sous-vide iekārtas parasti ietver iegremdējamos cirkulētājus, kas uztur ūdens temperatūru noteiktā diapazonā. Šī metode tiek novērtēta par spēju padarīt gaļu mīkstu, vienmērīgi gatavot dārzeņus un saglabāt pilnu sastāvdaļu garšu. Konsultācijai sazinieties ar mums pa tālruni: (+37129148185, +37125856856).
Ierice iVide Plus sous vide, SousVideTools, 230V/2200W, 140x190x(H)276mm, 222997
222997
0
767.90€ 675.75€
ar PVN: 817.66€
Pārtikas produktu žāvētājs, HENDI, Profi Line, 6 paplātes, 230V/650W, 342x485x(H)309mm, 229033
229033
0
211.15€ 185.81€
ar PVN: 224.83€
Vāks tvertnei GN 1/1 cirkulācijas sūknim SmartVide, Sammic, GN 2/1, Sudraba, 530x325mm
1180063
0
84.27€ 75.84€
ar PVN: 91.77€
Vāks tvertnei GN 2/1 cirkulācijas sūknim SmartVide, Sammic, GN 2/1, Balts, 650x530mm
1180067
0
126.56€ 111.38€
ar PVN: 134.76€
Parādīt 31 līdz 40 no 40 (lappuses: 2)