















Aprīkots ar 3 1/3 GN traukiem ar 10 cm dziļumu, kas ļauj ātri un viegli izkausēt šokolādi, tai nesadegot. Šis šokolādes kausētājs darbojas pēc au bain marie principa, kas nozīmē, ka uzsildīts ūdens nodrošina vienmērīgu šokolādes izkusšanu.
Trīs 1/3 GN trauki
Šokolādes kausētava no nerūsējošā tērauda ir aprīkota ar 3 1/3 GN traukiem un atbilstošiem vākiem. Tam ir 4 gumijas kājiņas, kas to stingri notur uz virsmas. Displejs ir viegli lietojams, un to veido ieslēgšanas/izslēgšanas poga un digitālais temperatūras regulators. Ar bultiņu pogām var iestatīt vēlamo temperatūru, un digitālais displejs ļauj rūpīgi sekot līdzi karsēšanas gaitai. Temperatūra ir regulējama par vienu grādu no 3 līdz 412 °C. Šokolādes kausētava ir aprīkota ar krānu, ar kuru var viegli iztukšot šokolādes kausētāju. Šokolādes kausētājam ir arī tvaika izplūdes vārsts. Tādējādi tvaiku, kas rodas, karsējot ūdeni, var viegli izlaist no ierīces.
Šokolādes kausēšana
Šokolādes kausētāju ir viegli lietot. Piepildiet ūdens tvertni ar ūdeni un pārliecinieties, ka ūdens līmenis ir starp minimālo un maksimālo līniju. Pēc tam ievietojiet trīs GN traukus šokolādes kausētājā. Šokolādes kausētājam ir divi starpposma tiltiņi, kas nodrošina, ka GN trauki paliek savā vietā un nepeld. Pēc tam ieslēdziet šokolādes kausētāju un ar bulttaustiņiem iestatiet vēlamo temperatūru. Kad ir sasniegta vēlamā temperatūra, displejā tiek parādīta indikatora gaismiņa. Kad šokolādes kausētājs sasniedz vajadzīgo temperatūru, katrā GN traukā var ievietot aptuveni 4 kg šokolādes. Ik pa laikam šokolādi samaisiet un pagaidiet, līdz šokolāde ir pietiekami izkususi. Pēc tam GN trauku no šokolādes kausētāja var izņemt ar aizsargcimdiem. Uzmanieties no ūdens pilieniem, kas joprojām var palikt GN konteinera apakšā. Tie ir karsti, un, ja šis ūdens nonāks saskarē ar šokolādi, šokolādē veidosies gabaliņi.
Izkausētā šokolāde
Lai izkausētu šokolādi, visvieglāk ir izkausēt tumšo un piena šokolādi. Balto šokolādi ir grūtāk izkausēt, jo tā deg nedaudz ātrāk. Pie 36 °C temperatūras tā jau var sadegt, taču ar šo šokolādes kausētāju jūs varat precīzi regulēt temperatūru. Šokolādes kausēšanai var iegādāties speciālu kausējamo šokolādi. Bieži vien tie ir šokolādes pilieni (saukti arī par kalletēm). Bet var arī sagriezt šokolādes tāfelīti gabaliņos un uzkarsēt to. Svarīgi šokolādi izkausēt lēni un vienmērīgi. Ar šo šokolādes kausētāju to ir viegli uzstādīt.
Šokolādes kausētāja tīrīšana
Kad šokolādes kausētājs ir atdzisis, varat to notīrīt. Pārliecinieties, ka kontaktdakša ir izņemta no kontaktligzdas, un izņemiet GN traukus no šokolādes kausētāja. Aizveriet tvaika izplūdes vārstu. Pārliecinieties, ka pie izplūdes vārsta ir pievienota izplūdes šļūtene, vai novietojiet šokolādes kausētāju pie izlietnes, lai ūdens varētu notecēt šādā veidā. Atveriet ūdens izplūdes vārstu un iztukšojiet šokolādes kausētāju. Noslaukiet ārpusi un iekšpusi ar mīkstu, mitru drānu un rūpīgi nosusiniet visu ierīci. Notīriet GN traukus un vākus ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli. Kad trauki un vāki ir tīri, tos labi nosusiniet, lai novērstu pelējuma veidošanos vai korozijas veidošanos gastronorma traukos.
Šokolādi saldējumam, vafelēm, šokolādei un daudziem citiem gardumiem jūs varat izmantot šo šokolādes kausētavu ar lielisku efektu. Lai vienmērīgi uzsildītu šokolādi, to nesadedzinot. Ātri pasūtiet šo vienkāršo šokolādes kausētāju! Joprojām ir jautājumi? Tad sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas komandu, kas labprāt palīdzēs.
Funkcijas
- Nerūsējošā tērauda apdare novērš koroziju
- Regulējams termostats no 3°C līdz 412°C
- Pastāvīga temperatūra
- Aprīkots ar ūdens un tvaika izplūdi
Izstrādājuma specifikācijas
- Neto svars: 9,5 kg
- GN konteinera ietilpība: Šokolādes tilpums: 4kg šokolādes
- Izmēri ierīces: Izmēri: W41 x D67 x H17cm
- 230V / 50Hz / 1 fāze 1500 Watt
Lūdzu, ņemiet vērā: Ieteicams šīs iekārtas temperatūru nenoteikt augstāku par 100°C.
Ieskaitot
- Trīs 1/3 GN trauki (10 cm dziļi)
Default
Nav atsauksmju par doto preci.
Nav jautājumu par šo preci.
Noderīga informācija par preci
