+371 29 148 185
WhatsApp
info@gs24.lv
Kontakti
0
0

Jūsu grozs ir tukšs!
09374052
Modelis:
09374052
Artikuls:
09374052
Ražotājs:
Maxima
EAN:
8719632127451
Piezīme:
MX10012818801NL
Izmēri (LxHxW):
41×49×17 cm
Svars:
7.5 kg
25
241.05€
(bez PVN)
ar PVN: 291.67€
Garums (iepakošanas), mm
44.00
Platums (iepakošanas), mm
55.00
Augstums (iepakošanas), mm
44.00
Jauda, kW
1500.00
GN izmērs
1/6 GN
Visas īpašības
PIEGĀDES METODES
KVALITĀTE UN SERVISS
MAKSĀŠANAS
ATLAIDES UN AKCIJAS

Šī parocīgā ierīce ir noderīga saldējuma salonos, šokolādes veikalos, konditorejās un restorānos. Tā ļauj saldējumu vai vafeles apklāt ar gardu šokolādes kārtu. To var izmantot arī kūku, šokolādes un citu gardumu pagatavošanai.

Zema kušanas temperatūra

Viens no izaicinājumiem, kausējot šokolādi, ir novērst tās sadegšanu. Tā kā šokolāde kūst jau zemā temperatūrā, ieteicams nenoteikt pārāk augstu temperatūru, lai šokolāde kūst lēni un vienmērīgi. Digitālais displejs parāda precīzu ūdens un GN paplātes temperatūru. Izmantojot bultiņu taustiņus, temperatūru var regulēt uz augšu vai uz leju. Tas ir īpaši svarīgi baltās šokolādes gadījumā, jo tā kūst 36 °C temperatūrā, kas palielina apdegšanas risku salīdzinājumā ar tumšo vai piena šokolādi.

Šokolādes kaltes

Šo šokolādes kausētāju ir viegli lietot. Piepildiet ūdens tvertni ar ūdeni; pārliecinieties, ka ūdens līmenis ir starp minimālo un maksimālo atzīmi. Ievietojiet šokolādes kausētājā 4 GN kausiņus 1/6 lielumā un 10 cm dziļumā. Ieslēdziet šokolādes kausētāju un iestatiet vēlamo temperatūru. Displejā esošā indikatora gaismiņa parāda, kad šokolādes kausētava ir sasniegusi vajadzīgo temperatūru. Tagad piepildiet GN traukus ar šokolādi. Vislabākais veids, kā to izdarīt, ir izmantot šokolādes kalretes. Tā ir šokolāde piliena formā un īpaša kausējama šokolāde. Var izmantot arī tāfelīti, kas pirms ievietošanas GN traukā jāsagriež mazos gabaliņos. Tomēr tad pastāv iespēja, ka tajā var palikt daži cietāki šokolādes gabaliņi. Ik pa laikam samaisiet un izņemiet GN trauku no šokolādes kausētāja, kad šokolāde ir pietiekami izkususi.

Izvairieties no šokolādes gabaliņu veidošanās

Tā kā četri GN trauki atrodas viens otram blakus, šokolādes kausētājā ir liels risks, ka šokolādē var iekļūt ūdens. Ja šis ūdens nokļūst šokolādē, šokolāde veidos gabaliņus. Tāpēc mēs iesakām pirms konteinera izņemšanas no šokolādes kausētāja uz GN konteineriem uzlikt komplektā pievienotos vāciņus. Uz vākiem ir ērts padziļinājums karotei, lai jūs varētu laiku pa laikam samaisīt, neizņemot karoti no trauka. Turklāt ir ērtāk vispirms no šokolādes kausētāja izņemt priekšējos GN traukus un pēc tam aizmugurējos. Šādā veidā ir mazāka iespēja izliet ūdeni.

Tvaika un ūdens novadīšana

Šokolādes kausētava ir aprīkota ar divām ērtām notekas atverēm iekārtas sānos. Augšējais aizbīdnis ir tvaika izplūdes vārsts. Šo aizbīdni var atvērt un aizvērt. Kad mašīna ir ieslēgta, ir jāpārliecinās, ka tvaika izplūdes vārsts ir atvērts. Tas ļauj karstajam gaisam no karstā ūdens tikt izvadītam caur izplūdes vārstu. Tā priekšrocība ir tā, ka tiek novērsti tvaika apdegumi, kad vēlaties izņemt GN trauku. Apakšējais aizbīdnis ir paredzēts ūdens iztukšošanai no mašīnas. Pēc šokolādes izkausēšanas šo notekas atveriet, lai mašīnu iztīrītu. Pievienojiet izplūdes šļūteni iztukšošanai vai novietojiet šokolādes kausētāju blakus izlietnei. Pēc tam ūdeni var izliet izlietnē un izlaist pa notekcauruļu.

Viegla šokolādes kausētāja tīrīšana

Lai notīrītu šokolādes kausētāju, pārliecinieties, ka kontaktdakša ir atvienota no tīkla. Pārliecinieties, ka iekārta un ūdens ir pietiekami atdzisis. Iztukšojiet ūdeni no šokolādes kausētāja, izmantojot ūdens aizbīdni, un rūpīgi nosusiniet iekārtas ārpusi un iekšpusi. Notīriet GN traukus un vākus ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli. Lai novērstu GN trauku rūsēšanu, ir svarīgi šīs vaļējās daļas labi nosusināt.

Vai arī jūs vēlaties viegli izkausēt šokolādi? Tad šis šokolādes kausētājs būs lielisks palīgs jūsu virtuvē. Ātri pasūtiet to šajā interneta veikalā. Protams, mums ir vēl vairāk modeļu, tāpēc pārbaudiet, kurš vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

Funkcijas

  • Nerūsējošā tērauda apdare novērš koroziju
  • Regulējams termostats no 3°C līdz 412°C
  • Pastāvīga temperatūra
  • Aprīkots ar ūdens un tvaika izplūdi

Izstrādājuma specifikācijas

  • Neto svars: 7,5 kg
  • GN konteinera ietilpība: 1,7 kg šokolādes
  • Izmēri ierīces: Izmēri: W41 x D49 x H17cm
  • 230V / 50Hz / 1 fāze 1500 Watt

Lūdzu, ņemiet vērā: Ieteicams šīs iekārtas temperatūru nenoteikt augstāku par 100°C.

Ieskaitot

  • Četri 1/6 GN trauki (10 cm dziļi)


Default

Garums (iepakošanas), mm
44.00
Platums (iepakošanas), mm
55.00
Augstums (iepakošanas), mm
44.00
Jauda, kW
1500.00
GN izmērs
1/6 GN
Atsauksmes: 0
Šo vietni aizsargā reCAPTCHA un Google Privātuma politika un Pakalpojuma noteikumi pieteikties.

Nav atsauksmju par doto preci.

jautājumi: 0
Šo vietni aizsargā reCAPTCHA un Google Privātuma politika un Pakalpojuma noteikumi pieteikties.

Nav jautājumu par šo preci.

Noderīga informācija par preci

Maxima

Maxima

Maxima Kitchen Equipment ir viens no vadošajiem profesionālā virtuves aprīkojuma ražotājiem Eiropā, piedāvājot plašu tehnikas klāstu restorāniem, kafejnīcām, maiznīcām un HoReCa uzņēmumiem. Produktu klāstā ietilpst planetārie mikseri, mīklas maisītāj... Lasīt vairāk...
Iesakām apskatīt
Līdzīgas preces
09374053
Šokolādes kausētājs - 6 x 1/6 GN 10cm
Šokolādes kausētājs - 6 x 1/6 GN 10cm
09374053
25
328.85€
bez PVN: 271.78€
09504001
Karstā šokolādes dozators - 5L - melns
Karstā šokolādes dozators - 5L - melns
09504001
25
641.47€
bez PVN: 530.14€
09504000
Karstā šokolādes dozators - 5L - Balts
Karstā šokolādes dozators - 5L - Balts
09504000
25
673.10€
bez PVN: 556.28€
09504002
Karstā šokolādes dozators - 10L - Balts
Karstā šokolādes dozators - 10L - Balts
09504002
25
776.75€
bez PVN: 641.94€
09504003
Karstā šokolādes dozators - 10L - melns
Karstā šokolādes dozators - 10L - melns
09504003
25
773.38€
bez PVN: 639.16€