















Ar šo šokolādes kausētāju varat pagatavot visgaršīgākos papildinājumus, mērces un šokolādes konfektes. Izkausētājs darbojas ar bain marie metodi, ļaujot šokolādei lēnām izkust un sašķidrināties. Temperatūra ir regulējama ar viena grāda soli, lai izkausētu šokolādi vēlamajā temperatūrā.
Nerūsējošā tērauda šokolādes kausētājs
Šis šokolādes kausētājs ir pilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda. Tas novērš koroziju un padara šokolādes kausētāju viegli tīrāmu. Ierīcei ir ūdens tvertne, kas jāpiepilda pirms šokolādes kausēšanas. Turklāt šim šokolādes kausētājam ir 2 1/3 GN trauki ar 10 cm dziļumu un atbilstošiem vākiem. Vadības panelis ir vienkāršs, un to veido ieslēgšanas/izslēgšanas poga un digitālais displejs, kas ļauj iestatīt temperatūru, izmantojot bulttaustiņus. Šokolādes kausētavas sānos ir divas notekas. Apakšējais izplūdes krāns ir ūdens iztukšošanas krāns. Tas ļauj ātri izlaist ūdeni no šokolādes kausētāja, neriskējot apdedzināt rokas. Augšējais aizbīdnis ir tvaika izplūdes vārsts; šādā veidā var ātri izlaist radušos tvaiku. Tas arī novērš karstus dūmus, kad vēlaties no ierīces izņemt šokolādes paplātes.
Viegla šokolādes kausēšana
Vispirms novietojiet šokolādes kausētavu uz stabilas virsmas ar pietiekami daudz vietas ap to. Pārliecinieties, ka ūdens izplūdes krāns ir aizvērts un tvaika izplūdes vārsts ir atvērts. Piepildiet ūdens rezervuāru un pārliecinieties, ka ūdens līmenis atrodas starp minimālo un maksimālo atzīmi. Ievietojiet šokolādes kausētājā traukus un ieslēdziet to ar ieslēgšanas/izslēgšanas pogu. Iestatiet pareizo temperatūru, izmantojot bultiņu pogas. Pagaidiet, līdz ūdens sasniedz vēlamo temperatūru, un ielieciet šokolādi traukos. Pagaidiet, līdz šokolāde izkusīs, un izņemiet trauku, kad šokolāde ir pietiekami izkususi. Izņemot trauku, vienmēr izmantojiet aizsargcimdus, jo tas var būt karsts un slapjš no ūdens.
Pastāvīga temperatūra
Šokolādes kausēšanas laikā vienmēr pastāv risks, ka tā var sadegt. Taču, kausējot šokolādi au bain marie, kausēšanas process ir pakāpeniskāks, un netiešā karsēšana novērš šokolādes apdegšanu. Temperatūra ir regulējama no 3 līdz 412 °C, un to var viegli nolasīt šokolādes kausētavas priekšpusē esošajā digitālajā displejā. Jābūt uzmanīgiem, lai šokolāde nesaskartos ar ūdeni, jo šokolāde saķepinās. Vispirms izņemiet priekšējo trauku, lai novērstu pilienu nokļūšanu otrā GN traukā. Vai jums vispirms ir nepieciešams aizmugurējais trauks? Pēc tam pārliecinieties, ka vāks ir uzlikts uz priekšējā trauka.
Šokolādes kausētāja tīrīšana
Pateicoties nerūsējošā tērauda korpusam un piederumiem, šo šokolādes kausētāju ir viegli tīrīt. Pēc lietošanas ierīci izslēdziet un ļaujiet tai pietiekami atdzist. GN traukus var tīrīt ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli. Kad šokolādes kausētājs ir atdzisis, aizveriet tvaika izplūdes vārstu. Pārliecinieties, ka izplūdes šļūtene ir pievienota ūdens izplūdes krānam, vai novietojiet šokolādes kausētāju pie izlietnes. Atveriet ūdens iztukšošanas krānu, lai iztukšotu ūdeni no iekārtas. Ārpusi var noslaucīt ar mīkstu, mitru drānu. Rūpīgi nosusiniet šokolādes kausētāju un ievietojiet GN traukus ar vākiem atpakaļ iekārtā.
Ja vēlaties vienmērīgi izkausēt šokolādi, šis šokolādes kausējamais aparāts ir īstais risinājums! Domājat, ka šis šokolādes kausētājs ir pārāk liels? Nav problēmu, mums ir pieejami vairāki modeļi ar tikpat ērtu lietošanu. Papildiniet savu virtuvi ar šo šokolādes kausētāju!
Funkcijas
- Nerūsējošā tērauda apdare novērš koroziju
- Regulējams termostats no 3°C līdz 412°C
- Pastāvīga temperatūra
- Aprīkots ar ūdens un tvaika izplūdi
Izstrādājuma specifikācijas
- Neto svars: 7 kg
- GN konteinera ietilpība: 5 kg šokolādes
- Izmēri ierīce: Izmēri: W41 x D49 x H17cm
- 230V / 50Hz / 1 fāze 1500 Watt
Lūdzu, ņemiet vērā: Ieteicams šīs iekārtas temperatūru nenoteikt augstāku par 100°C.
Ieskaitot
- Divi 1/3 GN trauki (10 cm dziļi)
Default
Nav atsauksmju par doto preci.
Nav jautājumu par šo preci.
Noderīga informācija par preci
