















Šis skaistais šokolādes kausētājs ļauj viegli izkausēt šokolādi. Tajā ir 6 GN trauki ar 1/6 GN izmēru, 10 cm dziļumu un atbilstošiem vākiem. Digitālais displejs skaidri parāda, cik karsts ir ūdens un GN trauki.
Dažādu šokolādes veidu kausēšana
Šis šokolādes kausētājs ļauj vienlaicīgi piepildīt sešas GN tvertnes ar šokolādi. Tādējādi vienlaicīgi varat kausēt arī dažādu garšu šokolādi. Ja vēlaties to darīt, rūpīgi jāuzrauga temperatūra. Baltā šokolāde kūst 36 grādu temperatūrā, savukārt tumšā šokolāde kūst nedaudz augstākā temperatūrā. Var izmantot speciālu kausējamo šokolādi, bet var arī sagriezt šokolādes tāfelīti mazos gabaliņos un ļaut tai izkust.
Nerūsējošā tērauda šokolādes kausētava
Šī nerūsējošā tērauda šokolādes kausētava ir aprīkota ar sešām gastronorm tvertnēm. Šokolādes kausētājam ir starpposma tiltiņi un metāla turētāji, kas nodrošina, ka gastronorma tvertnes paliek savā vietā un nepeld un nenovirzās. Šokolādes kausētāju ir viegli lietot. Piepildiet ūdens tvertni un ievietojiet šokolādes kausētājā sešas tvertnes. Ieslēdziet iekārtu un iestatiet vēlamo temperatūru. Temperatūru var iestatīt pa grādiem temperatūras diapazonā no 3 līdz 412 °C. Temperatūras indikators uz displeja parāda, kad šokolādes kausētājs ir sasniedzis vēlamo temperatūru. Piepildiet traukus ar šokolādi un regulāri maisiet, kamēr šokolāde kūst. Kad šokolāde ir pietiekami izkususi, izņemiet traukus no ūdens, izmantojot aizsargcimdus.
Drošs darbs
Virtuvē ir svarīgi strādāt droši. Tāpēc šis šokolādes kausētājs ir aprīkots ar tvaika izplūdes vārstu. Šo vārstu var atvērt un aizvērt. Kad ūdens kļūst karsts, rodas daudz tvaika. Atveriet tvaika izlaišanas vārstu, kad sākat kausēt šokolādi. Tvaiku var droši novadīt caur ierīces sānu. Tas novērš iespēju apdegt, kad vēlaties izņemt trauku. Karsto ūdeni no trauka var izlaist, izmantojot iztukšošanas krānu. Tādējādi jums nav nepieciešams apgriezt ierīci, lai to iztukšotu.
Šokolādes kausētāja tīrīšana
Mašīnām, kurās tiek ražoti pārtikas produkti, ir būtiski tās pareizi iztīrīt. Tas paildzina ierīču kalpošanas laiku. Šī nerūsējošā tērauda šokolādes kausētāja gadījumā tas ir vienkāršs uzdevums. Atvienojiet ierīci no tīkla un ļaujiet šokolādes kausētājam atdzist. Izņemiet GN traukus un vākus no ierīces un notīriet tos ar ziepjūdeni. Šim nolūkam izmantojiet siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli. Rūpīgi nosusiniet piederumus. Pēc tam iztukšojiet ūdeni no ierīces, izmantojot ūdens iztukšošanas vārstu. Labi nosusiniet iekšpusi. Ārpusi varat noslaucīt ar mīkstu, mitru drānu. Kad tie ir pilnībā izžuvuši, GN traukus var atgriezt šokolādes kausētājā.
Vai vēlaties iegādāties šādu ērtu šokolādes kausētāju? Tad apskatiet mūsu šokolādes kausētāju apakškategoriju, lai redzētu, kādus citus modeļus mēs pārdodam, un izvēlieties sev piemērotāko. Vai vēl ne līdz galam? Tad sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas komandu. Viņi ar prieku sniegs jums padomu.
Funkcijas
- Nerūsējošā tērauda apdare novērš koroziju
- Regulējams termostats no 3°C līdz 412°C
- Pastāvīga temperatūra
- Aprīkots ar ūdens un tvaika izplūdi
Izstrādājuma specifikācijas
- Neto svars: 9,5 kg
- GN konteinera ietilpība: 1,7 kg šokolādes
- Izmēri ierīces: Izmēri: W41 x D67 x H17cm
- 230V / 50Hz / 1 fāze 1500 Watt
Lūdzu, ņemiet vērā: Ieteicams nenoteikt šai iekārtai augstāku temperatūru par 100°C.
Ietverot
- Seši 1/6 GN trauki (10 cm dziļi)
Default
Nav atsauksmju par doto preci.
Nav jautājumu par šo preci.
Noderīga informācija par preci
