
Lēna gatavošana, vai sous-vide, ir metode ēdiena gatavošanai precīzās temperatūrās ilgstoša laika periodā, parasti vakuuma iepakojumā. Šī tehnika nodrošina vienmērīgu gatavošanu un uzlabo ēdiena garšu un tekstūru. Sous-vide iekārtas parasti ietver iegremdējamos cirkulētājus, kas uztur ūdens temperatūru noteiktā diapazonā. Šī metode tiek novērtēta par spēju padarīt gaļu mīkstu, vienmērīgi gatavot dārzeņus un saglabāt pilnu sastāvdaļu garšu. Konsultācijai sazinieties ar mums pa tālruni: (+37129148185, +37125856856).
Iegremdējamais cirkulācijas sūknis iVide sous-vide gatavošanai Sous-Vide 2.0, SousVideTools, 230V/1200W, 65x120x(H)340mm, 222645
222645
0
266.20€
Bez PVN: 220.00€
Ierice iVide Plus sous vide, SousVideTools, 230V/2200W, 140x190x(H)276mm, 222997
222997
0
929.16€
Bez PVN: 767.90€
Pārtikas produktu žāvētājs, HENDI, Profi Line, 6 paplātes, 230V/650W, 342x485x(H)309mm, 229033
229033
0
255.49€
Bez PVN: 211.15€
Vāks tvertnei GN 1/1 cirkulācijas sūknim SmartVide, Sammic, GN 2/1, Sudraba, 530x325mm
1180063
0
101.97€
Bez PVN: 84.27€
Vāks tvertnei GN 2/1 cirkulācijas sūknim SmartVide, Sammic, GN 2/1, Balts, 650x530mm
1180067
0
153.14€
Bez PVN: 126.56€
Parādīt 31 līdz 40 no 40 (lappuses: 2)