











Burknesēguli ir visgaršīgākie, ja tie tiek gatavoti mājās. Lai novērstu burgeru sabrukšanu vai neveiklīgu formu, izmantojiet šo profesionālo burgera presei. Šī prese veido burgerus ar diametru 10 cm. Šāda veida sastāvdaļu saspiešana nodrošina, ka jūsu burgeri paliek stingri, vienmērīgi un pilnīgi apaļi. Sastāvdaļu daudzums, ko ievietojat burgeru presē, nosaka jūsu burgera biezumu.
Vienkārši lietojams
Šī burgeru prese ir aprīkota ar trauku maltajam gaļas produktam. Nobīdiet cilindru pret sevi un ievietojiet maltu gaļu pildes caurulē. Pagrieziet ciguli, un spiediena plāksne iekrīt cilindrā, saspiežot maltu gaļu. Tā atkal iznāk caur pildes cauruli. Pateicoties caurspīdīgajam pleksiglasam, jūs redzēsiet, kad burgeru veidne ir piepildīta. Pēc tam pārvietojiet spiediena plāksni pa kreisi vai pa labi, un burgers tiek izspiests no prese. Jūs varat ātri un viegli daļēt perfektos burgerus.
Iekļauj frakcionēšanas lapas
Šis ērts un kompaktais galda modelis ir aprīkots ar sviru un ir pilnībā manuāli vadāms. Tas ļauj jums izmantot burgeru presi jebkurā virtuvē. Plāksne, svira un turētāji ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un ir viegli tīrāmi. Atsevišķās daļas var tikt tīrītas trauku mazgājamajā mašīnā. Lūdzu, pārliecinieties, ka visas daļas ir sausas pirms burgeru preses atkārtotas montāžas. Gumijas kājiņas nodrošina papildu stabilitāti. Burgeru presi piegādā ar 500 frakcionēšanas lapām.
Funkcijas
- Manuāls galda modelis ar sviru
- Anodizēts alumīnija konstrukcija
- Plāksne, svira un turētāji ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda
- Aprīkots ar 500 frakcionēšanas papīriem
- Stāv uz četrām gumijas kājiņām
- Viegli tīrāms
Produkta specifikācijas
- Tīrsvirska: 5,24 kg
- Frakcionēšanas plāksne Ø 10cm
- Izmēri: P23,5 x D23 x A27,5cm
- Burgera diametrs: 10cm
- Burgera biezums: 1,2cm
Default
Nav atsauksmju par doto preci.
Nav jautājumu par šo preci.
